Hotel
+38 (032) 227-57-13 +38 (067) 672-55-42
Restaurant
+38 (032) 227-57-11 +38 (067) 673-49-17

Меню → Холодні закуски

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

Вихід,г

Ціна

Рибне плато

200

220

Карпачо з качки під медово-гірчичним соусом

250

148

Тар-тар з лосося

250 167

Тар-тар з яловичини

(з перцем чілі та грінками)

300 187

Ікра червона лососева

(з маслом та тостами)

40/20/60

235

М'ясне плато

(свинина запечена, домашня ковбаса, шпондер, паштет, соус Хрін)

300

137

Сирне плато

(сир сулугуні, королівський, камамбер, фета, горгонзола)

300

148

Язик з соусом Хрін

100/50

95

Грибочки мариновані з цибулькою

250

120

Українське сало з часником та чорним хлібом

200/50

65

Овочеве плато(помідор, огірок, перець болгарський, зелень)

300

68

Капрезе з томатами та моцареллою

200

98

Зелена тарілка (петрушка, кріп, зелена цибулька, листя салату)

100

85

Асорті оливок та маслин

150

49

Домашні різносоли

(помідор, огірок солений, крижавка)

300

68

Оселедець з цибулькою та картоплею

150/50

69