Hotel
+38 (032) 227-57-13 +38 (067) 672-55-42
Restaurant
+38 (032) 227-57-11 +38 (067) 673-49-17

Меню → СТРАВИ ІЗ ТЕЛЯТИНИ

НАЗВА

Вихід,г

Ціна

Бефстроганов з телятини

250

138

Телятина під кукурудзяною палентою

 180/200

239

Шніцель по-віденськи

200

157

Телятина тушкована в червоному вині з печеною картоплею з цукіні та баклажанами-гриль

200/100

157

Стейк Ріб-Ай (українська мармурова яловичина)

середній вихід страви 300-400г (мангал)

рекомендована ступінь прожарки - medium

за  100 163

Баранина тушкована з овочами та українськими равіолі

350 150

Телятина з шпарагівкою в беконі

250/200 197
Картопляті ньокі з тушкованої яловичини 400 129
Печінка по-берлінськи з картопляним пюре 200/100/50 120