Hotel
+38 (032) 227-57-13 +38 (067) 672-55-42
Restaurant
+38 (032) 227-57-11 +38 (067) 673-49-17

Меню → СТРАВИ ІЗ ТЕЛЯТИНИ

НАЗВА

Вихід,г

Ціна

Бефстроганов з телятини

250

128

Телятина під соусом з журавлини

 150/50

187

Шніцель по-віденськи

200

147

Телятина тушкована в червоному вині з печеною картоплею з цукіні та баклажанами-гриль

200/100

147

Стейк Ріб-Ай (українська мармурова яловичина)

середній вихід страви 300-400г (мангал)

рекомендована ступінь прожарки - medium

за  100 150

Медальйони з телятини в беконі під грибним соусом з картопляними крокетами

170/100 187

Телятина під соусом з прованських трав з відварною картоплею

150/150/50 177
Телятина на кості (мангал) за  100 76
Печінка по-берлінськи з картопляним пюре 200/100/50 105