Бронювання
Hotel
+38 (032) 227-57-13 +38 (067) 672-55-42
Restaurant
+38 (032) 227-57-11 +38 (067) 673-49-17

Великий піст 2017. Пісне меню від ресторану "Рафаель"



Великий піст 2017 (з 27 лютого до 15 квітня), несе у собі велику ціль, яка полягає у тому, щоб ми усвідомили свої гріхи і покаялись перед Господом, жили у мирі і злагоді. Це найважливіший період життя для будь-якого віруючого християнина, що передвіщає собою велике і світле свято Великодня!

У цій статті ми хочемо наголосити на харчуванні. Адже трапеза у Великодній піст стане чудовою традицією не лише для віруючих, але й для інших бажаючих подбати про своє здоров'я! Отож...

Що можна їсти у Великий піст

Протягом усього посту відмовитися потрібно від усіх продуктів, отриманих від тварин: жир, м'ясо, яйця, молоко, масло та інше. Виключенням стає риба, їсти яку можна у такі свята, як Благовіщення (якщо воно не випадає на Страсну седмицю) та у Вербну неділю.

Є також декілька правил цього посту:

  • По понеділках, середах і п’ятницях їсти можна один раз на добу у вечірній час (вживати тільки в холодному вигляді (сироїдіння) без додавання олії);
  • Вівторки та четверги дозволяють харчуватися один раз за добу, проте їсти можна гарячу їжу (не додаючи до неї рослинного масла);
  • По суботах та неділях дозволяється вживати рослинну олію, вино два рази в день. У суботу останнього тижня Великого посту та у Велику п'ятницю зовсім не їдять.


Не нехтуйте цими простими правилами - займіться своїм фізичним здоров'ям та духовним очищенням!

Бажаючі провести Великий піст смачно, завітайте у "Рафаель"!

Кухарі ресторану "Рафаель" розробили унікальні і неймовірно різноманітні страви, спробувавши які, ви раз і назавжди переконаєтеся в тому, що піст - це справа смачна! Ми пропонуємо вам:

  • Маринована капуста з цибулею та олією;
  • Салат з буряка, смажених грибів та соленим огірком;
  • Пісний борщ з квасолею та пампушками;
  • Картопляні зрази з овочевим соте;
  • Квасоля запечена в горщику з овочами;
  • Кус-кус зі смаженими овочами;
  • Печена картопля з квашеною капустою та маринованою тюлькою;
  • Завиванець з яблуками та сливами під ягідним соусом.


Усі вищеперераховані страви (і не тільки ці) приємно вразять вас своїм смаком, виглядом та цінами! Наше пісне меню покликане полегшити життя тим, хто хоче харчуватися під час поста смачно і зберігати працездатність!

Завітайте у готель-ресторан "Рафаель" вже сьогодні!